2008. február 7., csütörtök

Hol legyen a nagy nap?

Homokos tengerparton, kis eldugott kápolnában, hintón vagy lóháton érkezve, a Marson? Akárhol tartjuk is esküvőnket, a "nagy nap" örökre emlékezetünkben marad, ezért is fontos a megfelelő felkészülés és szervezés, a helyválasztás. Az Édes Ketten párosa csütörtökön az esküvői témát járta körül. Kiss Enikő a romantikus női vonalat, Jerse Andris pedig a racionális férfiak véleményét képviselte. Egy hallgatónk, Éva a cucorkásokról is mesélt, a blogra kattintva ebbe is belehallgathatnak Az eskuvoszombathely.hu és a Rádió Szombathely közös versenyéről is tájékozódhatnak, hiszen Burkon László elárulta idén folytatódik az év párja választás.

Kiss Enikő, Jerse András

| meghallgatom

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Sajnos ma nem hallgattam az adást, de jó, hogy van a reggeli blog! kár, hogy nekem már 30évvel ezelőtt volt az esküvőm, pár dolgot másképp csinálnék...
szép estét kedvenc rádióm...
Piri

Naplókapitány írta...

Szia Piri,

nagyon jó, hogy hozzászólsz a témáinkhoz, köszönöm a munkatársaim nevében is!

Innen-onnan azért tudjuk, hogy sokaknak van véleményük arról, amiről éppen a lányaink beszélgetnek a Zeneszigetben, vagy akár a Jó reggelt Szombathely Édes Kettesében. De képzeld, sokan nem túl aktívak, és nem osztják meg másokkal, és velünk. Te ismersz ilyeneket? Ha igen, bíztasd őket egy kicsit ;)

Üdv, a Naplókapitány