2008. február 17., vasárnap

Napsütés - téli hideg

Jó reggelt mindenkinek! Csodás így dolgozni - kívánom, hogy mindenkinek ilyen legyen: napsütés, hallod, ahogy kel a város, csak a kedvencek és egy jó kávé:) ez a vasárnap reggel a 97,1-en!
Holnap már Jerse Andrással leszünk Édes Kettesben, na nem mondom, az sem kutya:) már várom - szegény Bandi!!! ő biztos nem így gondolja:D
hamarosan már indul a kívánságműsor - már lehet kérni, tudják 324252:D
szép vasárnapot!!!!

1 megjegyzés:

Naplókapitány írta...

Birgitke, köszönöm hogy ilyen jó kedvvel adtad át a mikrofont, és hogy buzdítottad a hallgatókat. Meg is lett az eredménye. Folyamatosan csörgött a kívánságvonalunk - ha nem a kérések, akkor a játék miatt. Ugyanis Johnny Weissmüller első Tarzan filmjének évére, és címére voltam kíváncsi. Nagyon jó, hogy ilyen ügyesen használják a netet a hallgatók. Figyeltem: alig három perc alatt, a negyedik telefonra jött a megfejtés, pedig csak egy támpontot adtam a játékosoknak.

Az azonban bántja a lelkiismeretemet, hogy a Lord együttes Vándor című dalát a lekonferálásban az Edda felvételeként tituláltam. Történt ez azért, mert már gondolatban a következő kérésen voltam, ami Pataki Attiláékhoz kapcsolódott. Több rosszalló telefont és sms-t is kaptam, mivel hogy egy szombathelyinek ezt "illik tudni". Nos, ez igaz, tudom is, csakhát megbotlik néha az ember nyelve... Elnézést minden Lord rajongótól, ugyanakkor jó érzés hogy ennyire figyeltek ;)