2008. február 6., szerda

Szuper Szerda

Sziasztok!

Örömmel láttam ma reggel, hogy épül és szépül a stúdió! A kettes számú felvevőszobában kitünő minőségü izzók vannak és új parketta! Minek tud örülni egy rutinos rádiós, ugye?
A mai napot szuper szerdának neveztem el! Annyira megtetszett az amerikaiak szuper keddje(bocsánat az USÁ-ban élőké), hogy önkényesen kijelöltem Szuper szerdának, ez legalább alliterál! Szerintem ők se tudják mitől szuper(persze, az elnökválasztás) de jó kis marketingfogás! Végy egy jól megjegyezhető nevet, a többi megy magától.....
Nemsokára vége a Városkutató játékunknak! Már töröm a fejem egy újabb játékon, nehéz lesz az étel- és városkutatást felülmúlni!
Lehet, hogy egy teljesen újba fogunk és nyelvet törünk! Csütörtökön értekezlet és majd meglátjuk miben tudunk közös nevezőre jutni!
Egyébként ma, szuper szerdán Nórik napja volt a 97,1-en! Perlaki "testvérem" nyitotta a napot, én folytattam és délután megint Perlaki érkezett!
Amúgy szerintem ma nagyon jó zenék szóltak a Zeneszigetben:) Persze ha azt veszzük,minden egyes müsorvezető azt gondolja, hogy az ő müsorában mennek a legjobb zenék! És igaza is van, mert a neki tetszőket válogatja össze, és persze, hogy őneki az a legjobb! De mit szólnak a hallgatók???
Nekem hiányosságom a hip hop meg a hasonló tingli tangli , nem tehetk róla falra mászom tőle, és utálom Jenifer Lopez zenéjét is! De mivel nem én vagyok a lényeg ígérem jövő héten szerdán forgatok JLO-t is.
Mert hogy jövő szerdán is szuper szerda lesz! Ugye találkozunk?:)

Horváth Nóri

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem nem volt egyedül a Perlaki Nóri vagy???? épp az anya lánya kapcsolatokat boncolgatták, én is írtam ímélt, mert nekem kimondottam jó a kapcsolatom a lányaimmal!
üdv: Piri

Naplókapitány írta...

Nóri,

szuper volt a Szuper Szerda, de most már csütörtök van, és már azt is tudom, hogy mi következik a Városkutató után. Roppantmód szeretném ide leírni a matrózoknak, de nem tehetem, mert akkor oda a meglepetés. Talán annyit elárulhatok, hogy talányos és fejtörő lesz, és erre igazán "számíthatnak". No de ennyi elég, így is sokat mondtam ;-)

Fedélzetre! A Naplókapitány

PS. egyébként a fedélzeti napló matrózai megérdemelnek annyit, hogy előbb értesüljenek a dolgokról, mint a rádióhallgatók ;-)

etamas írta...

Sziasztok! Engem máris kíváncsivá tettél. Szóval valamilyen számolgatós, talán logikai feladatok lesznek? Rám számíthattok...

H.Nóri írta...

Kedves Piri!

Nem volt egyedül Perlaki Nóri reggel, mert az Édes kettesben Bakos Ági volt a párja! Aztán jöttem én-Horváth Nóri-a Zeneszigetben, és megint Perlaki Nóri a délutánban, ekkor viszont már egyedül vezette a müsort! Így pontos! Bocs, ha félreérthető voltam! Jó rádiózást!
Horváth Nóri