2008. február 9., szombat

Valentin-bálra egyedül?

Ma este lesz Szombathely jubileumi, 10. Valentin bálja! Készítettem egy interjút, amiből kiderült, hogy a szerelmesek báljára nem csak párban lehet menni...Hát szerintem elég rossz lehet egyedül beállítani a sok pár közé. De azt is megtudtam, hogy van, aki fogadásból megy el, például lánycsapatok, akik direkt pasizni indulnak.
Képzeljék, egy férfi történetét is elmesélték nekem, akit "úgy eltalált Ámor-nyila", hogy hajnalig aludt a bálon :) Én még akkor sem tudnék elaludni, ha egy légy lenne a szobában, nemhogy egy egész báli sereg zenekarral meg mindennel! :) Jókedvűen kezdtem neki ezek után a műsornak!

7 megjegyzés:

Naplókapitány írta...

Enikő,
tuti pasizni mennek azok a csajok, akik egyedül indulnak a bálba. De ha mindenki párban lesz ott, akkor hogyan akadnak facér pasira? Vagy ez nem akadály?

Enikő írta...

Hát úgy, hogy vannak biztos pasik is, akik egyedül érkeznek. Egyébként pedig azt a csúnya dolgot is hallottam, hogy "el akarják hódítani" a lányok a srácokat...aki hagyja! :D

Birgus írta...

sziasztok!
én egyedül megyek ma este, de nem pasizási szándékkal. Sztem ilyen helyen nem lehet senkit normálisan megismerni...barátokkal a legjobb, beszélgetés ...tánc.... aztán ami jön:)
majd beszámolok, ha érdekel Titeket!
pussz:
birgit

Enikő írta...

"aztán ami jön"?? :D várjuk a beszámolót Brigi :) amúgymeg jó táncolást!

Névtelen írta...

Én is mehetnék a párommal, de neki nincs kedve.... Lehet nem akar Valentinozni - mondjuk ő pont február 14-én zsületett szval megértem.
"Briki" neked jó bulit :)
Juki - aki még nem tag, és nem tudja, h kell....

Naplókapitány írta...

Juki, a "Briki" az engedmény? a g-ből hogy' lesz k ;-). Egyébként a beszámolóra a Naplókapitány is kíváncsi... Hozzáférésért pedig hozzám fordulhatnak a kollégák :)

De aki nem tölti fel a képét, attól kénytelen leszek megvonni ;-) Igaz, matrózok?

Birgus írta...

na hellobello Kollégák és KEDVES hallgatók! megvolt a bál, de nem tudtam elájulni a nagy Valentinozásban .... bár sosem voltam érte oda, de még jobban lehangolt a dolog....úgy látszik, a fiúk ma este inkább otthon maradtak, még szerencse, hogy vannak igaz barátok, akik megtáncoltatták a lyánokat!
szóval nem maradt le senki semmiről és senkiről:) /sajnos:(/