2008. március 18., kedd

Méghogy melegedik az idő Sándor napon?

Hihetetlen élményben volt részem ma reggel. Esett a hó Szombathelyen a reggeli órákban. Vass Gábor éppen közlekedési információkkal szolgált a hallgatóknak, amikor egyszercsak azt mondta: "Pár hópihét láttam..." Bakos Ági kolléganőmmel mosolytunk is magunkban, és viccesen meg is kérdeztük adáson kívül nem Alaszkában jár-e Gábor...Aztán fél óra múlva szakadni kezdett a hó és alig hittünk a szemünknek. Sándor idén nem hozott meleget, csak havazást. Igaz, nem maradt meg a téli csapadék és később még a nap is kisütött. Ma azt hiszen a tél, a tavasz és talán kicsit az ősz is képviselte magát az időjárásban. Pedig még nincs is április, az idő már most bolondozik...:)

2 megjegyzés:

etamas írta...

Sziasztok!

Hát a mai időjárás kitett magáért. :) Mikor dolgozni mentem szakadt a hó. Egy óra múlva tavaszi napsütés, aztán meg eső, majd megint hó, majd megint ragyogó napsütés. Lehet, hogy Holle anyó még próbálta rázogatni a dunyhát, de a húsvéti nyúl résen volt? Mindenesetre a négy évszak itt pergett a szemünk előtt. Én azért szeretném, ha a tavasz maradna. Legalábbis míg nem jön a nyár. Szép hetet mindenkinek! Lányoknak sok locsolót! Tudjátok, a fiúkat a vizzel teli vödrökkel. :)

Naplókapitány írta...

... és a szeszélyes időjárás folytatódik... Most például komoly süvítést produkál a szél. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nagyon jó helyen élünk. Ha nálunk egy kicsit szélsőségesebb az időjárás, másol hóviharokról hallani, és több tízezer áram nélkül maradt háztartásról.